Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Een anti stress massage is qua intensiteit en massagevorm vergelijkbaar met een ontspanningsmassage. Het verschil is de duur van de massage alsook welke delen van het lichaam gemasseerd worden. Bij een anti stress massage wordt er onder andere aandacht gegeven aan de rug de schouders de nek en het hoofd. Tenslotte slaan we hier vaak als eerste de stress en spanning op. 

Tijdens de massage mag jij dus even alle stress loslaten waardoor jij er weer tegenaan kunt. Tijdens de anti stress massage draait er ondertussen heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond waardoor jij nog eens dieper kunt ontspannen.

Waarom kies ik voor deze anti stress massage?

Het is echt even dat moment voor jezelf om volledig te ontspannen en om even tot rust te komen. Als het ware zorgt het voor een reset van jouw stress systeem.

Wat gebeurt er tijdens de anti stress massage?

Tijdens deze anti stress massage wordt er op een rustige manier gewerkt naar ontspanning. Door middel van rustige knedingen en strijkingen worden de spieren naar ontspanning gebracht. Tijdens de massage komen er (geluks)stofjes vrij, ook wel Dopamine genoemd.  Over het algemeen is deze massage niet pijnlijk omdat er vanuit rust gewerkt wordt.

Na de massage voel jij je als herboren en ben jij je stress weer de baas.

Intensiteit van de massage...

Vijf sterren is het meest heftig met betrekking tot de intensiteit

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk