Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Laat ik mezelf even voorstellen... Ik ben Remko de Wijs

Ik ben Remko de Wijs, geboren en getogen in Apeldoorn en werkzaam als  sportmasseur en ontspanningsmasseur bij een groot wellness bedrijf, waar ik mensen graag in de watten leg.

Jaren geleden ben ik werkzaam geweest in de horeca als kok, later chef-kok en heb dit ook altijd met veel plezier gedaan. Na dit plusminus  vijftien  jaar te hebben gedaan, heb ik de overstap gemaakt naar het masseurs vak.

Niet dat ik de horeca niet meer leuk vond, maar voor je sociale leven zijn er betere opties en ik kwam tot de ontdekking dat met mensen werken toch meer mijn passie is.

Hiervan werd ik mijzelf bewust na een aantal sessies met een coach, waarin het vooral draaide om wat IK écht leuk vond om te doen en waar ik energie van krijg, heb ik deze keus gemaakt. En dit is ZO’N goede keus geweest!

Massagevormen

Na mijn keuze om massages te gaan verzorgen heb ik niet stil gezeten. Ik ben dagelijks bezig mijzelf te ontwikkelen door het aanleren van nieuwe technieken en het volgen van opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om de volgende massages bij mij te boeken:

Hoge kwaliteit

Uiteraard mag je bij mij in de praktijk kwaliteit verwachten. Naast het werk in mijn praktijk werk ik ook bij een wellness organisatie waar ik mensen train. Ook werk ik met enige regelmaat bij HBM Massage in Woerden. Tevens ben in aangesloten bij de NESM.

Mijn doel

Mensen met een beter gevoel laten vertrekken, dan waarmee ze binnen komen is me zoveel waard. Al is het maar bij een relatief korte massage van 30 minuten, ook daarin kan al best veel gebeuren.

Net even die druk van de spieren halen, even uit je hoofd gaan en je lijf weer voelen. Een massage hoeft niet altijd keihard en pijnlijk te zijn om een effectief resultaat te behalen. En ik weet daarin altijd een mooie balans te vinden. Van een stevige ontspanningsmassage om te relaxen, tot een effectieve sportmassage om net even die soms hardnekkige spierspanning eruit te krijgen. Zolang het maar in balans is… Want uiteindelijk draait de massage om JOU! Afgestemd op jouw wensen en jouw lijf krijg jij een doeltreffende massage.

 

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk