Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Sportmassage is een essentieel onderdeel van het wellness-repertoire bij Massage Apeldoorn. Deze vorm van massage biedt een breed scala aan voordelen, technieken en doelgroepen. Hierdoor is het een populaire keuze voor zowel professionele atleten alsook voor recreatieve sporters. In deze tekst zullen we dieper ingaan op de voordelen, technieken en doelgroepen van sportmassage. Ook vertel ik je graag hoe het bij Massage Apeldoorn wordt toegepast.

Wanneer je na het lezen van onderstaande tekst dit toch nog te rustig danwel te zacht is nodig ik je graag uit om bijvoorbeeld een  thaise massage te boeken. Wil je het juist rustiger kies dan over één van de andere massages uit. Zoals bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een lomi lomi massage.

Waarom kies ik voor deze sportmassage?

In feite is een sportmassage voor iedereen en niet alleen voor de zeer actieve sporters onder ons, integendeel. Van professionele sporters tot mensen die een wat actievere levensstijl hebben, of mensen die een meer klachtgerichte massage nodig hebben.

Sportmassage op maat.

Bij Massage Apeldoorn wordt sportmassage op maat aangeboden. Hierbij maak ik  gebruik van een combinatie van technieken om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van jou als klant. Of het nu gaat om het voorbereiden op een grote wedstrijd, het herstellen van een blessure, of gewoon het bevorderen van ontspanning en welzijn. Sportmassage bij Massage Apeldoorn biedt een holistische benadering van het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid.

Wat gebeurt er tijdens de sportmassage?

Een vrouw ligt op gaar buik voor een sportmassage en de masseur van massage Apeldoorn steekt zijn duim achter het schouderblad.
  • Sportmassage stimuleert de bloedcirculatie, wat helpt bij het sneller afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren, waardoor het herstel wordt versneld.
  • Door middel van de stevige, diepe massage technieken worden spanningen en knopen in de spieren losgemaakt, wat leidt tot verlichting van pijn en stijfheid.
  • Preventie van blessures door de flexibiliteit van de spieren te verbeteren.
  • Naast de fysieke voordelen helpt sportmassage ook  bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

De diverse technieken die onderdeel kunnen zijn een van Sportmassage zijn bijvoorbeeld:

Deep Tissue, Triggerpoint technieken, Fricties en diverse stretchings

Intensiteit van de massage

Vijf sterren is het meest heftig met betrekking tot de intensiteit

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk