Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Ontspannen met de hoofdletter ‘O’. Dat kan bij massage Apeldoorn. Gewoon even de tijd vergeten en de stress en drukte van de dag gewoon even vergeten. Een echte en oprechte ontspanningsmassage is een weldaad voor je hele lijf en geest. Door de massage worden er allerlei stofjes in je lichaam aangemaakt die dit heerlijke gevoel geven. 

Na de ontspanningsmassage voel jij je als herboren. Dat is de garantie die ik jou geef. 

Waarom kies ik voor ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is een weldaad voor je lijf en je geest. Wil je even helemaal niks? Even de controle uit handen geven en het lichaam tot rust laten brengen? Dan is een ontspanningsmassage hier uitermate voor.

  • Even tijd voor jezelf
  • Even alle stress los laten
  • Indien gewenst kunnen knopen verholpen worden
  • Je lijf wordt als het ware gereset 
  • Het geeft je ruimte in je lichaam

Wat gebeurt er tijdens deze massage?

Masseur van Massage Apeldoorn staat met de vuisten op de onderrugrug vande cliënt

Mijn praktijk is gevestigd aan huis. In mijn sfeervolle praktijk ontvang ik jou en doen we eerst een korte intake.  Hierna wordt het hele lichaam gemasseerd op een rustige en ontspannen manier. Niet persé (kan wel) spierknopen willen wegwerken, maar even een uur, anderhalf of twee uur de spieren lekker los laten masseren. Tijdens de massage speelt er sfeervolle muziek waardoor jij in staat bent om optimaal te ontspannen. 

Intensiteit van de ontspanningsmassage...

Vijf sterren is het meest heftig met betrekking tot de intensiteit

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk