Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Bij Massage Apeldoorn heet ik je graag welkom voor een ontspannende reis door de eeuwenoude kunst van de Thaise massage. Mijn doel is om je te laten genieten van de helende tradities van Thailand, terwijl ik tegelijkertijd Chinese acupressuurtechnieken en Indiase yogastretchings toepas om jouw welzijn te bevorderen.

Oorsprong van Thaise Massage:

Thaise massage, ook wel bekend als Nuad Thai, is een vorm van lichaamswerk die zijn oorsprong vindt in de eeuwenoude geneeskundige en spirituele tradities van Thailand. Deze unieke vorm van massage combineert elementen van acupressuur, yoga en Ayurveda om de energiebanen van het lichaam te openen en de natuurlijke balans te herstellen. De Thaise massage is niet alleen gericht op het fysieke welzijn, maar ook op het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

Waarom kies ik voor deze Thaise massage?

Thaise massage zorgt voor:

  • Een betere bloedcirculatie
  • Een optimalisatie van het  lymfestelsel.
  • Het verbeteren van het immuunsysteem
  • Het tegengaan van veroudering
  • Meer vitaliteit
  • Vermindering van hoofdpijn
  • Vermindering van vermoeidheid

Thaise massage is een cadeau aan jezelf maar ook mooi om cadeau te geven.

Wat gebeurt er tijdens de Thaise massage?

Een vrouwdie een thaise massage ondergaat bij Massage Apeldoorn. Zij ligt op de rug en haar bovenarmen worden omhoog getrokken.

Bij een Thaise massage ontspan je compleet en is daarmee een absolute aanrader bij zowel fysieke als geestelijke spanning.

Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt. Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt zeker drie tot vier dagen aan.

Met betrekking tot de contra indicaties verwijs ik je graag naar de veelgestelde vragen.

Intensiteit van de massage...

Bij Massage Apeldoorn streef ik ernaar om elke Thaise massage aan te passen aan de individuele behoeften van mijn gast. Ik kies zorgvuldig de juiste druk en technieken om aan uw wensen te voldoen. Door het gebruik van handen, duimen, ellebogen en zelfs voeten, kan de intensiteit van de massage variëren van een lichte stretch tot een diepe kneding, afhankelijk van uw voorkeur en fysieke conditie.

Vijf sterren is het meest heftig met betrekking tot de intensiteit

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk