Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Lomi Lomi massage is een traditionele Hawaiiaanse massagevorm die diepgaande ontspanning en genezing biedt door middel van ritmische bewegingen, lange strijkingen en het gebruik van de handen en onderarmen. Bij Massage Apeldoorn wordt deze eeuwenoude techniek toegepast om klanten een unieke en helende ervaring te bieden.

Oorsprong van Lomi Lomi massage:

De oorsprong van Lomi Lomi massage ligt diep verankerd in de Hawaiiaanse cultuur en tradities. Het werd oorspronkelijk beoefend door Kahuna, Hawaiiaanse genezers en sjamanen, als een integraal onderdeel van het genezingsproces. De massage wordt beschouwd als een heilige praktijk die niet alleen het lichaam, maar ook de geest en ziel behandelt. Het werd doorgegeven van generatie op generatie en was van oudsher een exclusieve ervaring die alleen werd gedeeld binnen de families van de Kahuna.

Waarom kies ik voor deze massage?

Lomi Lomi massage staat bekend om zijn diepgaande ontspannende effecten, waarbij spanningen worden losgelaten en energie weer vrij kan stromen door het lichaam. Door de ritmische bewegingen en vloeiende technieken worden de spieren losgemaakt en worden blokkades opgeheven. Dit bevordert niet alleen fysiek herstel, maar ook emotionele en spirituele balans. Veel mensen ervaren een gevoel van vernieuwing en verjonging na een Lomi Lomi massage, omdat het lichaam in harmonie wordt gebracht en de geest tot rust komt.

Wat gebeurt er tijdens deze massage?

–  Lomi Lomi massage helpt spanning en stress te verminderen, waardoor het lichaam in een diepere laag van ontspanning komt.

– De lange massage strijkingen stimuleren de bloedsomloop, wat helpt bij het verbeteren van de algehele gezondheid.

– Door het bevorderen van de circulatie en het loslaten van spanning, kan een Lomi Lomi massage energieker maken.

– Lomi Lomi massage wordt vaak beschouwd als een holistische massagevorm die niet alleen fysieke, maar ook emotionele spanning verminderd, waardoor een gevoel van innerlijke balans ontstaat.

Technische handelingen van Lomi Lomi massage

Bij Massage Apeldoorn wordt de traditionele techniek van Lomi Lomi massage met zorg en expertise toegepast. De therapeut maakt gebruik van lange, vloeiende strijkingen met de handen en onderarmen, waarbij ze de aandacht richten op specifieke gebieden van spanning en blokkades in het lichaam. De massage begint vaak met een ceremoniële opening om de energieën in balans te brengen en de verbinding tussen therapeut en cliënt te versterken. Vervolgens wordt warme olie gebruikt om de huid te hydrateren en soepeler te maken, waardoor de handen gemakkelijker over het lichaam kunnen glijden. Tijdens de massage worden verschillende technieken toegepast, zoals kneden, wrijven, strekken en druk uitoefenen op specifieke drukpunten om spanning los te laten en de doorstroming van energie te bevorderen.

Al met al biedt Lomi Lomi massage bij Massage Apeldoorn een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaam, geest en ziel in harmonie worden gebracht. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, genezing of vernieuwing, deze eeuwenoude Hawaiiaanse techniek kan een diepgaande en transformerende ervaring bieden.

Intensiteit van de massage

Vijf sterren is het meest heftig met betrekking tot de intensiteit

Chat openen
1
Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk