Adres
Lekstraat 145, Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 638199888
E-mail
info@massageapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Stel je vraag gerust.

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen die mogeljik ook een antwoord geven op jouw vraag. Maar staat jouw vraag er niet bij, dan beantwoord ik die natuurlijk graag voor je. Je mag me altijd een bericht sturen met je vraag. Ik beantwoord deze dan meesstal binnen 24 uur. 

  Jij bent de cliënt en jij bepaalt hoe vaak je langs komt. Wel adviseer ik altijd bij een ontspanningsmassage om in eerste instantie na circa 4 weken weer een afpraak te maken. Dan kijken we samen hoe je lijf er aan toe is en bespreken we het vervolg. 

  Nee dat is zeker niet noodzakelijk. Bij de meeste massages hou jij je ondergoed gewoon aan. Uitzondering is de Lomi lomi massage. Daarbij is het wel wenselijk dat alle kleding uit gaat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw privacy. 

  Het antwoord hierop is 'nee' je hoeft niets mee te nemen. In de praktijk zijn alle middelen zoals handdoeken en andere benodigdheden aanwezig.

  Nee dat hoeft niet persé. Als jij veel fysieke inspanning levert is het ook erg fijn om een sportmassage te ontvangen. Tijdens deze massage worden spierknopen en spanning verholpen. 

  Wel kan een sportmassage wat gevoeliger zijn dan een ontspannende massage. Dit heeft te maken met de intensiteit van de behandeling.

  Doorgaans dien je een afspraak 24 uur van tevoren te verzetten of af te zeggen.Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel. Wanneer jij plots ziek wordt of er is een andere onvoorziene reden, bepalen we in overleg hoe we dit oplossen. 

  Hoewel Thaise massage over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele contra-indicaties waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een afspraak maakt bij Massage Apeldoorn. Deze omvatten:

  - Ernstige hartproblemen of hoge bloeddruk: Personen met ernstige hartproblemen of hypertensie moeten voorzichtig zijn en mogelijk hun arts raadplegen voordat ze een Thaise massage ondergaan

  - Recent letsel of operatie: Als u recentelijk een blessure of operatie heeft gehad, is het raadzaam om eerst met uw arts te overleggen voordat u een massage boekt.

  - In verband met de vele stretches die worden uitgevoerd is het niet prettig als er te veel bewegingsbeperkingen zijn, die van invloed kunnen zijn op de uitvoering van de Thaise massage. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: frozen shoulder, heup/ knie klachten, hernia, osteoperose.

   

  Voor uw veiligheid en welzijn raad ik altijd aan om eventuele gezondheidsproblemen of specifieke zorgen te bespreken met uw huisarts, voordat u begint met een Thaise massage.

  Chat openen
  1
  Hallo, Dank je wel voor je interesse. Stel hier gerust je vraag, maar het kan even duren voordat ik reageer. Ik beantwoord je whatsapp bericht zo snel mogelijk